Alle iPad toetsenborden en keyboards op een rij

Onderstaand staan per type elk iPad toetsenbord gesorteerd

iPad Mini toetsenborden
iPad Mini Retina toetsenborden 
iPad Mini 3 toetsenborden

iPad 1 toetsenborden
iPad 2 toetsenborden
iPad 3 toetsenborden
iPad 4 toetsenborden

iPad Air toetsenborden
iPad Air 2 toetsenborden
 

iPad toetsenbord

Wanneer u in het bezit bent van een iPad dan bent u hier ongetwijfeld erg tevreden mee. Een iPad is een tablet waarmee veel mogelijk is en met een prettig werkende on-screen toetsenbord. Toch is in sommige gevallen een los iPad toetsenbord geen overbodige luxe. Wat te denken voor zakelijke doeleinden, zoals tijdens een vergadering of presentatie, als u in korte tijd veel moet typen. Of tijdens het typen van een verslag. Een iPad toetsenbord maakt het typen op uw iPad een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Bijkomend voordeel is dat u het volledige scherm van uw iPad ter beschikking hebt.

iPad keyboard case

Het grote voordeel van een iPad keyboard case is dat deze ook gelijk uw iPad beschermt tegen vuil, krassen en stootschade. Veel van de keyboard cases die we verkopen zijn voor de desbetreffende iPad op maat gemaakt. Dit garandeert een perfecte pasvorm. U kunt dit zien aan de sterrenkwalificatie die in dat geval is weergegeven bij het product. 

Vind het bij 123BestDeal

Bij 123BestDeal heeft u een ruime keuze aan losse iPad toetsenborden en keyboard cases. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze iPad toetsenborden en keyboards. Van een los iPad toetsenbord, een hoes met ingebouwd toetsenbord tot aan een luxe keyboard case met uitneembaar toetsenbord. Alle iPad toetsenborden en keyboard cases op deze pagina zijn voorzien van een draadloze Bluetooth verbinding.