123BestDeal biedt sponsoring aan

123BestDeal wil ook jou vereniging of evenement sponsoren!

Sponsoring vereniging of evenement d.m.v. een Facebook like actie?

 

 

Hoe werkt het?

 
  • Jij start met je vereniging/evenement een Facebook like-actie om nieuwe likes te genereren voor de Facebookpagina van 123BestDeal
  • We spreken samen een datum af voor de actie, op die dag gaan we tellen hoeveel nieuwe likers er bij zijn gekomen. De dag loopt van 0.00uur t/m 23.59uur.
  • Deze nieuwe likes vertegenwoordigen € 0.50 per like. Bijvoorbeeld 850 nieuwe likers vertegenwoordigen € 425.-
  • De likes dienen via natuurlijke weg uit Nederland of België te komen en niet “zelf” ingekocht te zijn.
  • Het opgehaalde bedrag wordt ingezet voor sponsoring van de vereniging/evenement. We bekijken dan welk sponsorpakket ingezet kan worden voor het opgehaalde bedrag. Bijvoorbeeld een advertentie in het clubblad, shirt- of bordsponsoring, hoofdsponsoring etc.

 

We raden altijd aan om de datum minimaal drie tot vier weken in de toekomst te plannen. Het werkt zeer goed om dit tegelijk met een feestavond of een andere grotere bijeenkomst te plannen zodat je iedereen die aanwezig is noextra kunt aanmoedigen om mee te doen met jullie actie.

 

Het voordeel voor 123BestDeal is dat de meeste likers de pagina niet meer zullen un-liken. Onze Facebookberichten zullen dan af en toe op de overzichtspagina van Facebook voorbijkomen tussen de andere berichten. Wij kunnen ook advertentieruimte kopen op Facebook zelf om extra likers voor onze bedrijfspagina te genereren echter geven we dan geld aan mister Facebook en we gunnen dit meer aan jou vereniging of evenement dan aan Facebook.

 

De actie kan, bij een goede voorbereiding en de juiste inzet, veel opleveren. Bijna iedereen heeft namelijk Facebook en zeker wel 20 vrienden via zijn account. Een vereniging van 250 leden kan op deze manier wel 5000 likes genereren (250*20=5000). Jullie actie kost de vereniging en de likers niets, enkel moeite en ze steunen er ook nog eens hun vereniging of evenement mee.

 

 

Zoekt jou vereniging of evenement nog een sponsor? Neem dan contact met ons op via support@123BestDeal.nl

 

Ga naar de Facebook bedrijfspagina van 123BestDeal

REACTIES (1)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*