Autohouder voor de vakantie

Op vakantie? Goede reis! 

Het is weer zover. Het hoogseizoen is begonnen en de eerste regio’s hebben inmiddels zomervakantie. Dit betekent ook gelijk dat de grote vakantie uittochten weer voor de deur staan. Zwarte zaterdag, ellenlange files, wachtrijen voor de tunnels, etc. 
Meer dan een miljoen Nederlanders gaan met de auto op vakantie. Voor ouders met jonge kinderen soms een stressvolle bedoening. Een autohouder kan uitkomst bieden! Of wat dacht u van een autolader om onderweg niet met een lege tablet/smartphone accu te komen zitten. 

Hoofdsteunhouder 

Een hoofdsteunhouder voor in de auto is gemakkelijk te bevestigen aan de hoofdsteun pinnen van de voorstoelen. Dit maakt het mogelijk om uw tablet eenvoudig aan de hoofdsteun te bevestigen. Een autohouder voor aan de hoofdsteun is ideaal voor ouders met kleine kinderen. Zo kunnen de kinderen genieten van tekenfilms, films, games en andere media tijdens de lange vakantieritten. Ze zullen zich niet snel meer vervelen onderweg. Met een hoofdsteunhouder blijft het voortaan lekker rustig op de achterbank en dat maakt een reis over de Route du Soleil toch een stuk aangenamer. Bij 123BestDeal hebben we diverse soorten hoofdsteunhouders. Onze hoofdsteunhouders zijn geschikt voor vele tablet modellen van tientallen verschillende merken. 

Tablet autohouder

Ook voor voorin de auto hebben wij de oplossing. Een tablet autohouder van i12Cover. De tablet autohouder is eenvoudig aan de voorruit te bevestigen door middel van een stevige zuignap. Handig voor als u de tablet wilt gebruiken voor navigatie of om video’s en andere media te kijken tijdens de rustpauze. De tablet autohouder is verstelbaar, zodat de tablet naar de bestuurder of de passagier gericht kan worden. Het is maar net waar u de tablet voor wilt gebruiken. De autohouder is geschikt voor bijna alle tablet modellen t/m 10 inch. Een grotere tablet aan de voorruit bevestigen raden wij ook ten zeerste af. 

Tablet autohouder

Smartphone autohouder 

Veel mensen willen hun smartphone graag gebruiken als navigatiesysteem. Vooral handig tijdens de vakantie. Een smartphone autohouder is hiervoor dé oplossing. Met een smartphone autohouder bevestigd u de smartphone eenvoudig aan de voorruit van uw auto door middel van een stevige zuignap. De smartphone houder is ook handig voor handsfree gebruik van uw smartphone tijdens het autorijden. De autohouder is ruim verstelbaar, zodat altijd de ideale kijkhoek gecreëerd kan worden. De smartphone autohouder is geschikt voor vele smartphones.

Overige accessoires voor onderweg 

Bij 123BestDeal kunt u ook terecht voor overige accessoires voor het gebruik van uw tablet/smartphone onderweg in de auto en op de vakantiebestemming. Wat dacht u van een autolader voor in de 12 volts aansluiting/sigarettenaansteker. Zo komt u onderweg nooit meer met een lege accu te zitten van de tablet en/of smartphone. Even geen auto of stopcontact in de buurt? Dan is een Mobile PowerBank de oplossing voor het onderweg opladen van uw smartphone of tablet. Hiermee kunt u het toestel meerdere keren opladen, waar u ook bent. Of het nu op een terrasje aan het Gardameer is of tijdens een bergwandeling in de Alpen.
Ook extra opslaggeheugen is nooit weg. Een extra geheugenkaartje (Micro SDHC) voor tablet, smartphone, fotocamera etc. is ook te verkrijgen bij 123BestDeal. Dus zet de tablet maar vol met films en video’s voor onderweg, zonder opslaggeheugen tekort te komen. Maak zo veel foto’s als u wilt of kies gerust voor de hoogste resolutie, zonder bang te zijn geheugen tekort te komen. Verkrijgbaar in 8GB, 16GB en 32GB.

Kortom; voor handige accessoires onderweg naar uw vakantiebestemming bent u bij 123BestDeal aan het juiste adres. Wij wensen u een goede reis! 

Bestel hieronder voordelig accessoires voor uw vakantie! 

Wilt u een hoofdsteunhouder, autohouder voor uw tablet of smartphone, een geheugenkaartje of een Mobile Power Bank bestellen? Klik dan op een van onderstaande afbeeldingen en bestel voordelig in onze shop. Wanneer u op werkdagen voor 18:00 uur besteld, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden, mits op voorraad. De verzending is gratis! Bestel dus snel en geniet van extra comfort onderweg richting uw vakantiebestemming.  "Bon Voyage"!

Hoofdsteunhouder

Tablet autohouder

Smartphone autohouder

Universele Tablet Hoofdsteunhouder Universele Tablet Autohouder Universele Smartphone Autohouder
     

PowerBank 

PowerBank

USB Autolader

2600 mAh Mobile PowerBank voor smartphones 12000 mAh Mobile PowerBank voor tablets en smartphones Universele Dual USB Autolader
     

8GB Micro SDHC

16GB Micro SDHC

32 Micro SDHC

8GB Micro SDHC Geheugenkaart 16GB Micro SDHC Geheugenkaart 32GB Micro SDHC Geheugenkaart
     

 

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*