Explorer en Camouflage Case

Goede bescherming voor uw tablet is onmisbaar voor als u de tablet zo lang mogelijk als nieuw wilt houden en wilt beschermen tegen val- en stootschade. De beste keuze hiervoor is dan een case. Een case is voorzien van een stevige cover en omsluit de gehele tablet. Bij 123BestDeal vindt u cases voor nagenoeg alle tablet merken en typen. 

Voor ieder wat wils

Iedereen heeft zijn eigen smaak en dat is maar goed ook. Anders werd het ook zo saai. Dit gaat ook op voor tablet cases. Bij 123BestDeal vindt u daarom tablet cases in vele verschillende vormen en designs. Zo vindt u bij 123BestDeal Stand Cases voorzien van een retro wereldkaart opdruk of een stoere “digitale” camouflage print. Stand Cases met wereldkaart opdruk en camouflage print zijn verkrijgbaar voor o.a. de iPad Air, iPad Mini (Retina), Samsung Galaxy Tab 3 Lite, Samsung Galaxy Tab 4 10.1 en andere Samsung Tablet modellen. Kijk voor het volledige overzicht onder deze tekst. Kies uw type iPad of Samsung tablet en bestel een Retro Explorer Case of stoere Camouflage Case.

Op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm

De Stand Case met Wereldkaart of Camouflage opdruk is niet alleen voorzien van een leuk design, maar is ook op maat gemaakt voor de betreffende iPad en Samsung tablet modellen. De tablet past perfect in de hoes en door de juiste uitsparingen worden er geen functies door de case geblokkeerd. 

Retro Wereldkaart opdruk

De Explorer Case van i12Cover is voorzien van een retro wereldkaart. Door gebruik van geel/bruin tinten (sepia) krijgt de Explorer case de mooie retro look. Geef je tablet een echte wereldreiziger look uit vervlogen tijden met de Explorer Case van i12Cover. De case is vervaardigd van een hoge kwaliteit PU leer. Dit heeft de eigenschappen van echt leer, maar is aanzienlijk goedkoper om te produceren. Hierdoor kan de prijs van de case laag blijven.

Explorer Case met retro wereldkaart opdruk

“Digitale” Camouflage print

De Camouflage Case van i12Cover is voorzien van een stoere “digitale” (geblokte) camouflage print. Dit geeft de case een echte leger look. Dit is hét tablet accessoire voor de outdoor liefhebber of voor wie gek is van een stoere legerprint. De camouflage case is vervaardig van stevig canvas. Dit materiaal geeft de hoes een extra stoere uitstraling. 

Camouflage Case​    

De Explorer en Camouflage cases zijn verkrijgbaar voor de volgende tablet modellen:

Explorer Case Camouflage Case
   
iPad Mini iPad Mini
iPad Mini Retina iPad Mini Retina
iPad Air iPad Air
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Samsung Galaxy Tab 3 7.0
Samsung Galaxy Tab 3 Kids Samsung Galaxy Tab 3 Kids
Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Samsung Galaxy Tab 3 10.1
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Samsung Galaxy Tab 4 10.1
Samsung Galaxy TabPRO 8.4  
Samsung Galaxy TabPRO 10.1  

Wilt u een Explorer case of Camoufage case bestellen? Klik op een van de bovenstaande modellen! 

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*