Gadget van december 2015

Gadget van december: de badkamer speaker!

Gure wind, harde regen, natte sneeuw en handen zo koud als ijsklontjes... het is bijna winter. De handschoenen worden uit de kast gehaald en de zoektocht naar die lekker warme muts is begonnen. We doen er alles aan om onszelf een beetje warm te houden. Eenmaal de kou getrotseerd zetten we de verwarming een graadje hoger, nemen we een extra kop warme chocolademelk en kruipen we met een dekentje op de bank. Mocht dit allemaal niet baten, dan nemen we graag een warm bad of een hete douche. Een lekker muziekje tijdens het badderen is dan geen overbodige luxe. Ook willen we dat belangrijke telefoontje niet missen, dus leggen we onze smartphone nét iets te riskant op het randje van het bad. En ja hoor: PLONS... Herkenbaar? Wij leggen je uit hoe je deze situatie kunt voorkomen!

Eigenwijs is niet altijd wijs...

We weten het allemaal zo goed: elektronische apparaten horen niet thuis in een natte ruimte! Zo ook niet in de badkamer of keuken. Toch blijven we het risico nemen. In onze drukke levens doen we nou eenmaal het liefste alles tegelijk. Bellend staan we de afwas te doen en tijdens het douchen willen we toch echt dat belangrijke telefoontje opnemen. We multitasken ons in de rondte, en zodra het dan toch mis gaat balen we als een stekker.. De gevolgen liegen er niet om: zeg maar gerust gedag tegen je telefoon met waterschade. In de keuken is een draadloze koptelefoon een goede uitvinding. Door middel van een Bluetooth verbinding doe je swingend je afwas én kun je met een gerust hart dat belangrijke belletje plegen. Maar een koptelefoon onder de douche? Dat lijkt ons een minder goed idee. 

Spetter, pieter, pater

Bluetooth badkamer speaker

Geef het maar toe. Jij doet het ook wel eens. We maken ons er namelijk bijna allemaal schuldig aan: zingen onder de douche. Hoewel we stiekem denken een gouden keeltje te hebben in die badkamerakoestiek, klinken onze zangkunsten toch nét wat beter als we niet a capella hoeven te zingen. Fabrikanten hebben hier al eerder op in proberen te spelen door speciale badkamerradio's te ontwikkelen. Helaas blijkt vaak dat deze radio's niet altijd zo spatwaterbestendig blijken te zijn als ze ons deden geloven. Bovendien is de keuze tussen zenders teleurstellend en kun je de douche al weer uit wanneer je eindelijk een kraakvrij kanaal hebt gevonden. Het resultaat: je nieuwe gadget verdwijnt al gauw in de prullenbak. 
Wat als je al je wensen voor een radio eens op zou mogen noemen... spatwaterbestendig, een stevige zuignap én goed geluid. Misschien ook de mogelijkheid om een telefoontje te beantwoorden, of is dat te veel gevraagd? Nee hoor, onze gadget van de maand december kan het allemaal: met deze Bluetooth badkamer speaker beluister jij spatvrij jouw favoriete muziek, voer je dat belangrijke telefoongesprek vanuit je badkuip én last but not least - laat jij jouw smartphone lekker op een veilige afstand liggen! Nooit meer waterstress!

 

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*