Gadget van januari 2016

Gadget van januari: Bluetooth Talking iGlove

De eerste wintermaand van dit seizoen ligt al weer zo goed als achter ons. Alhoewel... wintermaand? In december 2015 leek het meer op de lente dan op de winter. Met temperaturen tot aan 15 graden aan toe werden er met de kerstdagen zelfs vlinders, bloesem en uitgelopen bloembollen gespot: de natuur is een beetje van slag met deze record hoge waarden voor de tijd van het jaar. Maar voor winterliefhebbers is er nog hoop. De normaal koudste maanden van het jaar moeten nog komen. Niemand zal zeker weten of het in januari en februari wel tot echt winterweer zal komen, maar wij gaan er met deze blog maar wel even vanuit. Daarom is onze gadget van de maand januari de Bluetooth Talking iGlove.

Wat voor een ding?

Nu hoor ik je al denken: Bluetooth Talking iGlove? Ja, je leest het goed; handschoenen waarmee je kunt bellen. Met deze touchscreen handschoenen is het niet alleen mogelijk om - met handschoenen aan - het touchscreen van je smartphone te blijven bedienen, maar je kunt er ook mee bellen. De handschoen voor de rechterhand is namelijk voorzien van een geïntegreerde Bluetooth headset. Boven de pols, bij het bedieningspaneeltje, bevindt zich een microfoon en in de vingertop voor de duim is een klein luidsprekertje verwerkt. Bellen met deze touchscreen handschoenen is voortaan net zo simpel als het bekende belgebaar. De smartphone kan gewoon in je (hand)tasje of broekzak blijven zitten danzkij de draadloze Bluetooth verbinding. 

Geen koude handen meer tijdens het bellen

Stel je reist (regelmatig) met het openbaar vervoer naar het werk of school, dan ken je de situatie vast wel. Je staat te wachten op een ijzig koud station met een gure oostenwind en vervolgens word je gebeld. "Oh nee he, ik wil m'n handschoenen niet uittrekken om de telefoon op te nemen. Ik voel m'n vingers nu al amper." Met de Bluetooth Talking iGlove neem je de telefoon gewoon op met de handschoen en vervolgens maak je het belgebaar om het gesprek te voeren. Gaat dit je toch net wat te ver? Dan kun je ook nog gewoon het scherm blijven bedienen, zonder de handschoenen uit te trekken.

Wil je dit tot de verbeelding sprekende gadget ook graag hebben? Bestel dan snel bij 123BestDeal in de webshop.  

Bellen met handschoen

REACTIES (1)

  • Comment Author
    i-glove
    Sjaxmiem 2016-01-01 21:56:26

    overtuig mij......wie heeft dit nu werkelijk nodig !?? #zucht

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*