Gratis iPad Air met Oxxio InControl

Oxxio InControl Box incl. iPad Air

Gratis Nationale Kadobon t.w.v. € 25,-

Heeft u online een tablet of eReader hoes besteld bij 123BestDeal? Dan is de kans groot dat er een flyer van Oxxio InControl bij uw bestelling zat. Op deze flyer staat uw unieke actiecode. Hiermee profiteert u van extra voordeel wanneer u overstapt van uw huidge energieleverancier naar Oxxio InControl. U bespaart niet alleen al snel 365 euro per jaar op uw energierekening, maar u ontvangt ook nog eens een iPad Air, 12 energiebesparende gadgets en de gratis Oxxio App. En wanneer u vóór 1 december 2014 overstapt op Oxxio InControl dan krijgt u ook nog eens een Nationale Kadobon t.w.v. € 25,-. OP=OP! Dus weer er snel bij.  

De voordelen van Oxxio InControl

Energie is duur! Dat vinden wij ook! En dat denken ze bij Oxxio ook! Het is en blijft één van de hoogste kostenposten per maand. En zonder kunnen we niet. Maar die pijn kunt u verzachten met Oxxio InControl. Wanneer u overstapt op Oxxio InControl dan ontvangt u de InControl Box. In dit pakket vindt u alles wat u nodig heeft om flink te besparen op de energierekening. Gebruik de 12 energiebesparende producten en de handige tools in de Oxxio App om uw verbruik flink te verlagen. 

In de InControl Box vindt u een gratis iPad Air. Daarmee weet u zeker dat u altijd en overal uw energieverbruik kan checken met de Oxxio App. Met de EnergieMonitor van de Oxxio App weet u altijd precies wat u verbruikt en wat u daarvoor betaalt. Hiermee heeft u altijd inzicht in uw energiekosten en houdt u grip op het verbruik.

Oxxio heeft de 12 meest energiebesparende producten gebundeld in een bespaarpakket zodat u direct aan de slag kunt met besparen. Dit pakket is 125 euro waard. Wanneer u overstapt op Oxxio InControl dan ontvangt u een voucher waarmee u het bespaarpakket kunt bestellen in de Energiebespaarshop. U kunt ook zelf voor € 125,- aan energiebesparende producten uitzoeken in de shop. 

Oxxio InControl Box

Voor meer informatie over deze actie en weten wat u kunt besparen? Kijk snel op oxxio.nl/actie 

Oxxio InControl

  • iPad Air cadeau
  • 12 energiebesparende gadgets
  • Grip op uw energierekening met de Oxxio App
  • Bespaar al snel € 365,- per jaar
  • Tijdelijk een Nationale Kadobon t.w.v. € 25,- cadeau* 

* Zolang de voorraad strekt en geldig t/m 30 november 2014. De unieke actiecode vindt u op de flyer welke u ontvangt bij een bestelling van een tablet of eReader hoes in onze webshop. Bijvoorbeeld "Kado129" is een code die gebruikt kan worden....

Voor meer informatie over deze actie en weten wat u kunt besparen? Kijk snel op oxxio.nl/actie 

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*