i12Cover slaat de handen ineen met Bruna

123BestDeal is natuurlijk de nummer één webshop voor al uw tablet, e-reader en smartphone accessoires! Maar de producten van 123BestDeal zijn nu ook in de fysieke winkel te verkrijgen. i12Cover (I want to cover), het huismerk en dé groothandel van 123BestDeal slaat de handen ineen met Bruna Hengelo (centrum).

De Bruna organisatie is marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van school- en kantoorartikelen. Bruna is een warme en inspirerende winkel die past bij de huidige markt. Het is een formule die iedereen kent en waar iedereen wel eens koopt.

Bij de Bruna in Hengelo (Ov) staat sinds kort een Floor Display met daarin verschillende tablet accessoires van i12Cover. 
De Floor Display bij Bruna bestaat uit tablethoezen voor de meest populaire tablets zoals de iPad Air en de Samsung Galaxy Tab S 10.5, maar ook universele tablet hoezen voor de wat minder bekende tablet modellen van 6 t/m 10.1 inch. Wilt u een hoes in een kleurtje of een hoes met bijvoorbeeld de Amerikaanse vlag? Kom naar de Bruna in Hengelo en vind een beschermhoes voor uw tablet in alle populaire kleuren en maten.

Veel aan het typen met uw tablet? Bij Bruna kunt u nu ook Bluetooth keyboard cases met uitneembaar toetsenbord krijgen voor alle type tablets van 9.7 t/m 10.1 inch.

Kortom, voor de nieuwste tablet hoezen en keyboard cases kunt u nu terecht bij de Bruna in het centrum van Hengelo.

Floor Display Bruna Hengelo (centrum)

Foto: Floor Display bij de Bruna in Hengelo

i12Cover is de groothandel met Europa's grootste assortiment tablet hoesjes, e-reader hoesjes en smartphone hoesjes plus allerlei aanverwante accessoires. i12Cover gaat voor goede kwaliteit en de best mogelijke prijs en wil hiermee een belangrijke leverancier worden voor alle retailers van deze branche in Nederland, zowel gericht op webshops als fysieke winkels.

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*