i12Cover Tablet Hoesjes en Accessoires

De opkomende vraag naar tablet hoesjes

i12Cover logo

In 2010 introduceerde Apple de iPad, een Tablet-PC met een 9,7 inch multi-touchscreen. Het bleek een doorgaand succes te zijn en zorgde voor een revolutie in de mediawereld. Dit ging niet onopgemerkt voorbij aan andere fabrikanten van o.a. smartphones en notebooks. In 2011 volgde al snel andere fabrikanten met een tablet-PC, die draaiden op het Android besturingssysteem van Google.

Een iPad of Android Tablet is een kostbare aankoop voor de consument. Er kwam dan ook steeds meer behoefte aan goede bescherming voor de tablets.  

Door de snelle opkomst van de tablet was er steeds meer vraag naar tablet hoesjes en accessoires. Een aantal jaar geleden speelde het merk i12Cover in op deze vraag naar betaalbare beschermhoesjes van goede kwaliteit. Inmiddels is i12Cover een bekend Nederlands merk op gebied van hoesjes en accessoires.

Door het ongekende succes op de tablethoezen markt, breide i12Cover het assortiment al gauw met hoesjes voor e-Readers en Smartphones.

Het merk i12Cover

De naam i12Cover is een merknaam waar u wellicht eerst twijfelt over de uitspraak. Maar het is een doordachte en moderne merknaam wat u uitspreekt als “I want to cover”, Engels voor “Ik wil het beschermen”. 

De filosofie achter i12Cover is het ontwerpen en aanbieden van hoesjes met stijl, die de juiste bescherming bieden aan uw tablet, e-Reader of Smartphone, onder alle normale dagelijkse omstandigheden.

Veel hoesjes uit de ruime productrange van i12Cover zijn ontworpen in eigen huis. Het merk speelt hier op in door hoezen te ontwerpen die voldoen aan de wensen en behoeften van de consument.

Betaalbare kwaliteitsproducten  

i12Cover biedt tegenwoordig een ruim assortiment hoesjes en accessoires van hoge kwaliteit, tegen betaalbare prijzen. De hoezen worden met de hand gemaakt en bieden naast optimale bescherming ook veel praktische voordelen.

Het gebruik van duurzame materialen en doordachte bevestigingssystemen zorgen ervoor dat prijzen laag kunnen  blijven en de tablet gebruiker verzekerd is van betrouwbare bescherming.

Van hoezen op maat gemaakt, tot universele hoesjes. Het assortiment van i12Cover bestaat inmiddels uit tientallen verschillende soorten hoesjes, maar ook andere accessoires.

De collectie

De collectie van i12Cover bestaat uit hoesjes, covers, keyboardcases, screenprotectors, stylus pennen, data- en laadkabels, (verloop)stekkertjes, auto- en hoofdsteunhouders en nog vele andere accessoires voor Tablets, e-Readers en Smartphones. i12Cover producten worden verkocht via bekende webwinkels zoals 123BestDeal en Bol.com, en daarnaast in diverse aangewezen retail stores in Nederland.

i12Cover Internationaal

Anno 2013 is i12Cover uitgegroeid tot een internationaal merk. Na het succesvol betreden van de Nederlandse markt, verkoopt 123BestDeal inmiddels met trots, als eerste reseller de collectie van i12Cover Internationaal.

Verkrijgbaar bij 123BestDeal

123BestDeal is tevreden leverancier van i12Cover. Wij bieden het volledige assortiment van het merk, en dit naar alle tevredenheid van onze klanten. Zij zijn uitermate tevreden over de prijs-/kwaliteitverhouding van de i12Cover producten. 

 

REACTIES (5)

 • Comment Author
  Beoordelingen Bol
  Dennis van Dongen 2016-08-28 18:04:50

  Goedendag, Ik zie dat I12Cover ook op Bol wordt bestook met negatieve beoordelingen, die vaak nergens op slaan. Ik weet nagenoeg zeker dat deze beoordelingen van een "concurrent" afkomen die de concollega 's niets gunt. Ik ben dit meer dan beu en heb Bol hierover al aangesproken. Zij doen er niets aan. Ik ben benieuwd of je enig idee hebt wie hier achter zit. Graag je reactie. Bedankt Dennis van Dongen PWR4U

 • Comment Author
  Beoordelingen.
  Max Outlet 2016-12-16 15:58:18

  i12cover is nauwelijks merk te noemen, men verkoopt gewoon white label producten. De beoordelingen op bol.com zijn gekoppeld aan bestellingen, dus de concurrent heeft dan wel veel bestellingen geplaatst.

 • Comment Author
  hoesje Iphone 5 ipv Iphone 6

  Op 19-9-17 hebben we een zwart hoesje voor de I-phone 6 besteld maar dat moest voor de Iphone 5 zijn via Bol.com. Omstreeks 25-9-17 hebben we het hoesje met een een retourbon terug gestuurd, bestelnr. 4349349030. Tot op heden hebben we geen hoesje voor de Iphone 5 retour gekregen. Graag de status hiervan. Mvrgr. Silvia van Kaathoven

 • Comment Author
  Informatie tablet houder Panasonic
  Hilligehekken 2018-05-15 16:37:55

  Beste lezer(s), Ik heb via 123 bestdeal dit mailadres gekregen om te informeren of jullie voor bovenstaand type tablet een autohouder hebben. Ik ben niet gebonden aan een merk zodra het maar stevig bevestigd kan worden. Des te korter de draai arm is des te beter. Waarom? Tablet moet alleen stevig bevestigd kunnen worden en heeft niet als prio dat deze een lange draai arm heeft en de functionaliteit heeft om ruim te kunnen draaien. Ik ben erg benieuwd of jullie iets kunnen leveren? Zo ja dan heb ik belangstelling in 60-80 houders. Ik hoor graag van jullie. Indien gewenst kunnen jullie me bellen op werkdagen van 0900-1600 op onderstaand nummer Arjan Hilligehekken 06-46036555

 • Comment Author
  i12cover flashdrive 128 GB
  John Verheij 2020-04-08 09:57:26

  Ondanks dat ik de flashdrive nu een maand in mijn bezit heb wordt de flashdrive nog steeds niet herkend door mijn iPhone. Graag een oplossing hiervoor MVG John Verheij

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*