iGlove touchscreen handschoenen

iGlove handschoenen voor touchscreen bediening

De winter staat weer voor de deur. Langzaam aan worden de dagen steeds kouder en de eerste nachtvorst van het seizoen is alweer een feit. Tijd om de handschoenen weer tevoorschijn te halen. Maar het lastige hieraan is dat je met gewone handschoenen het touchscreen van uw tablet of smartphone niet kunt gebruiken. Erg vervelend als u bijvoorbeeld een tijd bij de bushalte, op het station of elders in de buitenlucht staat te wachten en u kunt door koude vingers het scherm nauwelijks nog bedienen. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. De iGlove touchscreen handschoenen. 

In de vingertoppen van de duim, wijs- en middelvinger zit een speciale draad geweven die uw commando’s goed geleiden. Hierdoor kunt u met de iGlove handschoenen aan, het touchscreen van uw tablet of smartphone blijven gebruiken. En dat zonder snel koude handen te krijgen. 

Wij vinden iGlove handschoenen dan ook een leuk cadeau idee voor de kerstdagen. Om te geven, maar ook zeker om te krijgen. En ze zien er ook nog eens mooi uit met een klassieke, stijlvolle look. De iGlove touchscreen handschoenen zijn in onze webshop verkrijgbaar in zwart of grijs. De pasvorm is voor bijna iedereen geschikt. 

iGlove, hét tablet en smartphone accesoire accessoire voor de winter. Ze kosten slechts € 9,95 en u kunt ze hier bestellen!

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*