iPad 1 hoezen

Waar vind ik nog een beschermhoes voor mijn iPad 1?

De eerste iPad werd een groot succes toen deze in 2010 op de markt kwam. De iPad 1 heeft er eigenlijk voor gezorgd dat de tablet een razend populair apparaat is geworden. Het is dan ook niet zo'n gekke gedachte dat er nu nog steeds veel mensen zijn, die in het bezit zijn van de eerste generatie van de iPad. Het is tenslotte een degelijk toestel welke jaren mee kan gaan. Vooral een goede beschermhoes zorgt ervoor dat de levensduur extra wordt verlengd. 

Als u op zoek gaat naar een goed passend hoesje voor de Apple iPad 1, dan is dit toch nog een vrij lastige opgave om er een te vinden. Maar gelukkig kunt u bij 123BestDeal nog terecht voor een divers aanbod nieuwe iPad 1 hoezen, waaronder ook de op maat gemaakte stand case van het merk i12Cover. Een beschermhoes die is voorzien van alle uitsparingen en met een perfecte pasvorm voor het toestel. 

Bent u nog in het bezit van een oude vertrouwde Apple iPad 1? Of heeft u er onlangs een van iemand overgenomen of tweedehands gekocht? Bij 123BestDeal bent u aan het juiste adres voor het vinden van een beschermhoes voor het toestel. 

De tablet mag dan al een paar jaar niet meer nieuw verkocht worden, wij kunnen ons goed voorstellen dat de iPad 1 voor velen een kostbaar bezit is, welke ze graag goed willen beschermen tegen krassen, stoten en vallen. 

Vaak krijgt een tablet hoes in de loop van de tijd veel te verduren. En na een paar jaar dezelfde hoes is een keer wat anders toch ook wel fijn? Met een nieuwe beschermhoes geeft u de iPad 1 weer een frisse uitstraling en kan het toestel nog langer meegaan.

REACTIES (1)

  • Comment Author
    iPad hoes voor mijn IPad 1
    Jeanne Boom 2019-08-13 22:27:17

    Beste Martijn , Graag zou ik n hoes voor mijn IPad 1 willen hebben kunt U mijn de prijs daarvan doorgeven . Met vr. Groet. Jeanne

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*