iPhone 6 release

iPhone 6 release

Als aanbieder van hoesjes en accessoires voor smartphones, tablets en e-Readers houden we het pers event van Apple en alle geruchten rondom de iPhone 6 nauwlettend in de gaten. Wij willen u natuurlijk zo snel mogelijk een gevarieerd aanbod op maat gemaakte iPhone 6 hoesjes kunnen aanbieden. 

iPhone 6 presentatie op 9 september

En bijna is het zover! Het Apple pers event in Cupertino (Californië) op 9 september 2014. Zoals ieder jaar begin september onthult Apple op dit event haar nieuwste producten, waaronder ook de nieuwe iPhone. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dit jaar de lang verwachte iPhone 6 in twee versies onthult worden. Er is al het een en andere uitgelekt over hoe het toestel eruit kan gaan zien en dat er een variant komt met een 4,7 inch scherm en een phablet formaat met een 5,5 inch full-HD scherm. 

Bij 123BestDeal wachten we met smart op wat we kunnen gaan verwachten van de iPhone 6. Veel geruchten zijn er al, maar na 9 september weten we het zeker. Natuurlijk vindt u bij ons dan ook zo snel mogelijk een divers aanbod op maat gemaakte iPhone 6 hoesjes. 

Wat we kunnen verwachten

De nieuwe iPhone kan nog wel eens een van de meest cruciale toestellen worden uit de geschiedenis van het merk uit Cupertino. Met concurrenten als de Samsung Galaxy S5, LG G3, Sony Xperia Z2 en de HTC One M8 kan een groter scherm ook niet meer uitblijven. Apple heeft tenslotte met de eerste generatie van de iPhone de smartphone op de kaart gezet. Om nu niet achter te blijven bij de concurrentie moet de iPhone 6 wel een top toestel worden met vernuftige innovaties. NFC voor draadloze communicatie en contactloos betalen, een nieuwe A8-processor, een 13MP-camera met optische beeldstabilisator en groter diafragma, meer opslaggeheugen (tot 128GB), verbeterde WiFi-chip met 802.11ac standaard voor supersnel internet etc. 

De processor en grafische chip worden flink onder handen genomen en het toestel zal gaan draaien op iOS 8. iOS 8 zal efficiënter omgaan met de hardware en hierdoor sneller werken. Games gaan er vloeiender en mooier uitzien en komt hiermee in de buurt bij de grafische kwaliteit die we gewend zijn van spelcomputers als de PS3 en Xbox 360.

De verwachting is dat de iPhone 6 bijna onbreekbaar en krasbestendig saffierglas gaat krijgen voor het scherm. Momenteel wordt dit alleen nog toegepast bij de home button en voor de camera lens van de iPhone 5S. Echter zijn er ook weer geruchten dat dit niet waar is in verband met veel hogere productiekosten. Na 9 september zullen we het zeker weten. Wat wij wel weten is dat er straks weer mooie iPhone 6 hoesjes aankomen van o.a. i12Cover. Hoe degelijk het toestel ook gaat worden, met een iphone 6 hoesje bent u er zeker van dat de smartphone goed beschermd wordt. 

Wat wel zo goed als zeker is, is dat de iPhone 6 nóg dunner wordt en rondere randen krijgt. Ondanks de toename van het schermformaat, zal de 4,7 inch versie niet veel in omvang toenemen door smallere schermranden. Wat 100% zeker vast staat, is dat het design weer zal uitblinken. Iets wat een beschermhoes niet mag verpesten. Bij 123BestDeal zullen we er voor gaan zorgen dat er een aanbod iPhone 6 hoesjes in het assortiment komen, die perfect zullen passen bij het design. 

iPhone 6 hoesjes bestelt u bij 123BestDeal

Eind september 2014 of begin oktober kunnen we de nieuwe iPhone 6 in Nederland verwachten. Ook al zal het toestel wellicht worden voorzien van saffierglas, de bezitter zal zuinig met de kostbare smartphone omgaan om schade te voorkomen. Echter een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, zo ook een val op de grond. En krasjes e.d. op zo'n kostbaar apparaat doen dan toch pijn. Het aanbod iPhone 6 hoesjes zal dus weer groot worden. Bent u van plan er een te kopen? Dan kunt u te zijner tijd bij 123BestDeal terecht voor een ruim aanbod mooie en betaalbare iPhone 6 hoesjes en accessoires. 

U kunt het aanbod iPhone 6 hoesjes en accessoires hier bekijken. Houd onze webshop dus in de gaten!

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*