Leren telefoonhoesjes

Nieuw bij 123BestDeal

Leren telefoonhoesjes van i12Cover

Leren Flip Case telefoonhoesjes voor diverse populaire smartphone modellen.

Telefoonhoesjes zijn er in allerlei soorten en maten, maar de vraag naar een leren telefoonhoesje is en blijft groot. Daarom heeft 123BestDeal nu een nieuwe collectie hoesjes van leer, in de vorm van een flip case. Verkrijgbaar voor o.a. de Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Sony Xperia Z2 en de Google/LG Nexus 5

De flip case modellen zijn niet alleen met de hand vervaardigd van leder, maar ook op maat gemaakt voor de diverse smartphone modellen. Alle uitsparingen zitten op de juiste plek zodat er geen functies geblokkeerd worden. Samen met het slanke design van het leren telefoonhoesje en de lage prijs, is dit hét accessoire voor uw smartphone.

Echt leer is niet alleen duurzaam, het geeft een hoesje ook een mooie en luxe uitstraling. Doordat het materiaal "leeft", wordt het in de loop der tijd alleen maar mooier door de zogenaamde used look. Voor langdurige bescherming van uw smartphone is een leren telefoonhoes dus de beste optie. 

Aan de binnenzijde van de leren telefoonhoesjes zit een ultra stevige hard case voor de beste bescherming. De smartphone kan hier makkelijk in bevestigd worden, door deze erin te klikken. Hierdoor zit de smartphone stevig in de flip case bevestigd.

De leren telefoonhoesjes zijn van het merk i12Cover en verkrijgbaar voor o.a. de volgende smartphones:

-    Google / LG Nexus 5
-    Samsung Galaxy S5
-    Samsung Galaxy S4 Mini
-    HTC One M8
-    HTC One Max
-    HTC One Mini 2
-    HTC Desire 601
-    HTC Desire 610
-    Sony Xperia Z2
-    Sony Xperia Z1 Compact
-    Nokia Lumia 1520
-    Huawei Ascend G510
-    Huawei Ascend P6
-    Huawei Ascend P7
-    Huawei Ascend Y300

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*