Luxe Bluetooth Keyboard Case 9.7 10 inch NIEUW

Deze week heeft 123BestDeal haar eerste Universele Luxe Bluetooth Keyboard Case voor 9.7-10 inch tablets uitgebracht van het merk i12cover. Onze Luxe Bluetooth Keyboard Case met uitneembaar toetsenbord is passend voor vele 9,7 t/m 10 inch tablets. De stevige elastieken in elke hoek zorgen ervoor dat uw tablet stevig aan de Keyboard Case is bevestigd. Elke hoek heeft 2 elastieken, hierdoor zijn bijna alle 9,7 t/m 10 inch tablets passend voor deze Keyboard Case 

Luxe Bluetooth Keyboard Case 9.7 10 inch9.7 10 inch Luxe Bluetooth Keyboard Case

Ook ideaal aan deze Keyboard Case het uitneembare toetsenbord. Als u de deur uitgaat met uw tablet maar geen toetsenbord nodig heeft kunt u deze gewoon thuis laten en uw tablet veilig in de beschermhoes vervoeren. Deze hoogwaardige en universele Bluetooth keyboardcase is ideaal voor tablets met Bluetooth ondersteuning. De mooie hoes is gemaakt van stevig PU leder en beschermt uw tablet uitermate goed. Het toetsenbord beschikt over harde toetsen voor een fijne toetsaanslag.
Dus bent u op zoek naar een kwaliteitshoes met Bluetooth toetsenbord, kijk dan snel bij uw merk en type tablet of de Bluetooth Keyboardcase er tussen staat of bekijk de keyboardhoes hier en controleer of deze passend is voor uw tablet.

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*