Meimaand Fietsmaand

Nederland, fietsland bij uitstek!

De mooiste manier om Nederland te ontdekken is op de fiets! U heeft alle tijd om de omgeving op u in te laten werken. U komt op de mooiste plekjes en kunt genieten van de frisse buitenlucht.

Er is geen land in de wereld, met zo’n uitgebreid fietsnetwerk als Nederland. Niet voor niets heeft bijna elke Nederlander een fiets. Maar om het uitgebreide fiets(route)netwerk van Nederland te ontdekken, is het ideaal om een navigatie bij de hand te hebben, bijvoorbeeld op uw smartphone. Ook handig tijdens de Meimaand Fietsmaand.

Meimaand Fietsmaand

De maand mei is inmiddels alweer bijna op de helft. De maand die in Nederland ook wel bekend staat als ‘Meimaand Fietsmaand’. Mei heeft tot nu toe nog niet het mooie voorjaarsweer gebracht, zoals dat in maart en april wel het geval was. Maar er schijnt verandering in te komen. De temperaturen gaan weer omhoog en de kans op neerslag neemt af. Mooi weer dus, om weer mooie fietstochten te gaan maken. 

Tijdens de Meimaand Fietsmaand trekken de regionale toeristenbureaus en VVV kantoren alles uit de kast om te laten zien wat hun regio te bieden heeft. Er zijn in de maand mei dan ook veel extra uitgezette fietsroutes en verschillende activiteiten. 

Smartphone Fietshouder

Uw smartphone gebruiken als navigatie en informatiebron voor de fietstocht is geen overbodige luxe meer. Er zijn tegenwoordig tientallen smartphone apps verkrijgbaar met de mooiste fietsroutes. 

Met een fietshouder kunt u uw smartphone eenvoudig aan het stuur van uw fiets bevestigen. Ideaal om uw smartphone onderweg te gebruiken. Mocht het onderweg onverhoopt gaan regenen? Geen probleem! De fietshouder is voorzien van een spatwaterdichte hoes. 

Smartphone fietshouder

Bestel voordelig bij 123BestDeal

Dus bent u van plan er in de Meimaand Fietsmaand op uit te trekken, en u wilt hierbij uw smartphone gebruiken. Bestel dan voordelig een fietshouder bij 123BestDeal. 

Het hele jaar door

Maar de fietshouder is natuurlijk niet alleen handig tijdens de Meimaand Fietsmaand. Wanneer u ook van plan bent om een fietstocht te gaan maken, de fietshouder komt altijd handig van pas als u uw smartphone wilt gebruiken tijdens het fietsen. Een fiets houder voor een smartphone is dan ook hét accessoire voor fietsminnend Nederland.

 

Veel fietsplezier!

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*