MobiProtect verzeker uw mobiele apparatuur en ontvang een waardebon twv 10 euro

MobiProtect - Verzekering Mobiele Apparatuur

MobiProtect

Een barst in het scherm van uw smartphone? Een valpartij met uw laptop in de hand? Uw tablet of digitale fototoestel gestolen? Het overkomt helaas iedereen wel eens. Voor in totaal slechts € 14,95 per maand verzekert u al uw mobiele apparatuur. En dan niet alleen van u zelf, maar van het hele gezin. Dus heeft u meerdere draagbare apparaten in het bezit en wilt u deze graag verzekeren tegen diefstal, beschadiging en frauduleus gebruik na diefstal? Dan is MobiProtect dé verzekering voor u. En wanneer u voor 1-1-2015 de MobiProtect verzekering afsluit, dan ontvangt u nu een waardebon van 10 euro om bij 123BestDeal in de shop te besteden. 

  • MobiProtect verzekert alle draagbare elektronica
  • Voor u en uw gezin (partner en inwonende kinderen)
  • Bij beschadiging, diefstal en fraude
  • Binnenshuis, buitenshuis en Wereldwijd
  • Nieuwe aankopen direct meeverzekerd

Wat is verzekerd?

Beschadiging
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook al bent u zuinig op uw mobiele apparatuur en gebruikt u het op een manier waarvoor het bedoeld is, er kan altijd wat mee gebeuren. Erg vervelend! Maar MobiProtect vergoedt de schade wanneer er sprake is van een ongelukje. De oorzaak van de schade moet van buiten het apparaat komen, zich plotseling voordoen, onverwacht en onvoorzien zijn. 

Diefstal
Het kan altijd gebeuren dat u op straat wordt overvallen of dat u te maken krijgt met zakkenrollers. Of er wordt ingebroken bij u in huis. MobiProtect verzekert uw mobiele apparatuur als deze worden gestolen met geweld, zakkenrollen of door inbraak. Vergeet echter niet de diefstal binnen twee werkdagen aan te geven bij de politie. Alleen dan komt u in aanmerking voor een schadevergoeding. 

Frauduleus gebruik
Is uw smartphone gestolen en wordt er vervolgens met uw gestolen smartphone gebeld? Dan vergoedt de MobiProtect verzekering de belkosten tot een bedrag van maximaal € 250,-. Vergeet niet uw telefoonnummer binnen 24 uur te blokkeren. Alleen dan komt u in aanmerking voor een schadevergoeding. 

Sluit direct online af

Sluit u de MobiProtect verzekering online af, dan ontvangt een een waardebon ter waarde van 10 euro te besteden bij 123BestDeal. U ontvangt na de 1e premiebetaling een kortingscode per e-mail. De actie loopt tot 1 januari 2015.

Kijk voor meer informatie over MobiProtect en de actie op www.mobiprotect.nl/123bestdeal

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*