Nieuwe Case voor Kindle Fire 7 en 8.9 tablets

Deze week heeft 123BestDeal gesloten hoesjes uitgebracht voor de Kindle Fire HD 7 tablet en Kindle Fire HD 8.9 tablet van het merk i12cover. Deze stevige beschermhoesjes zijn specifiek gemaakt voor deze Kindle Fire HD tablets. 

Dit betekend dat de tablet hoesjes beschikken over de juiste uitsparingen voor de aansluitingen van de Kindle Fire HD 7 tablet en de Kindle Fire HD 8.9 tablet. Zo hoeft u uw Kindle tablet dus niet uit de hoes te halen als u bijvoorbeeld een foto wilt maken!

Kindle HD 7 en Kindle HD 8.9 gesloten tablethoesje · VoorkantKindle HD 7 en Kindle HD 8.9 gesloten tablethoesje · Achterkant

U schuift de Kindle Fire HD 7 tablet en Kindle Fire HD 8.9 tablet in een PU leren frame zodat de tablet altijd goed bevestigd zit en hij er alleen uit gaat wanneer ú dat wilt.

De case is makkelijk te openen en sluiten dankzij zijn handige magnetische sluiting. Met de standaard kunt u de tablet op twee manieren neerzetten. Rechtopstaand in landschapmodus kunt u genieten van allerlei media, vlak neergelegd in toetsenbordpositie kunt er zonder problemen mee werken en typen. Aan de zijkant van de cover zit een lus voor het meenemen van een Stylus pen. Dit maakt deze case tot een onmisbaar en essentieel accessoire voor uw Kindle Fire HD 7 tablet en Kindle Fire HD 8.9 tablet

 

Bekijk en bestel dit handige tablet hoesje voor de Kindle Fire HD 7 tablet

Bekijk en bestel dit handige tablet hoesje voor de Kindle Fire HD 8.9 tablet

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*