Prynt camera case

We kennen ze allemaal wel: de Polaroid camera's van vroeger. Camera richten op het onderwerp, ontspanknop indrukken, wachten op de afdruk die gelijk uit de camera kwam rollen, even schudden en voilá; je had een afdruk van de zojuist geschoten foto in je hand.

Helemaal hip toch? Vooral nu in het heden, in de tijd van de selfies. Helemaal met Prynt! Prynt is de eerste instant camera case ooit. Een case welke meteen je foto kan uitprinten. Dit coole concept, een Franse start-up van zeven fotografie enthousiastelingen, is ontstaan als Kickstarter project. 

Schuif simpelweg je iPhone of Android smartphone in de Prynt Camera Case, maak een foto of kies er een vanaf bijvoorbeeld Facebook of Instagram, en print 'm uit met de camera case. Eén swipe over je smartphone scherm is genoeg om een printopdracht te geven. Zo simpel is het! 

Prynt is compact, licht van gewicht en super cool! Een ideaal smartphone accessoire wanneer je op stap bent met vrienden, tijdens een citytrip of gewoon om altijd en overal je favoriete momenten vast te leggen. Een "ouderwets" fotoboek maken was nog nooit zo leuk!

Augmented reality

Nog zo'n leuke feature van Prynt is de augmented reality functie. Elke afdruk is meer dan zo maar een foto. Het is een video! Tijdens het poseren voor de foto maakt de Prynt-app automatisch een korte video en slaat deze op in de Cloud. Wanneer je de smartphone camera vervolgens op de afdruk richt, dan herkent de app de foto meteen en de geprinte foto komt tot leven op het smartphone scherm.

Beschikbaarheid

Aangezien Prynt een Kickstarter project is, moet er wel voldoende vraag naar zijn alvorens dit toffe gadget echt gerealiseerd gaat worden. Oftewel, er moeten eerst voldoende donateurs gevonden worden om het project realiseerbaar te maken. Maar niet alleen wij vinden het een super gaaf idee - we zouden 'm zo in ons assortiment op willen nemen - het doel van $ 50.000,- is namelijk ruimschoots gehaald. Sterker nog, ze hebben de miljoen al gehaald! Dus de Prynt camera case gaat er daadwerkelijk komen. 

Wil je er ook een hebben? Dan moet je nog wel even geduld hebben. De ontwikkeling is nu nog in volle gang. De eerste leveringen zullen na de zomer gaan plaatsvinden. En de prijs? Voor $ 114,- inclusief verzendkosten kun je een Prynt Camera Case bestellen. Dit komt neer op ongeveer 100 euro. Voor deze prijs krijg je 10 velletjes fotopapier meegeleverd welke speciaal geschikt zijn voor de Prynt case.

Geschikt voor o.a. iPhone 5/5S, iPhone 5C, iPhone 6, Samsung Galaxy S4 en Samsung Galaxy S5.

 

Lees meer over dit gave project op de website van Kickstarter

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*