Samsung Galaxy Tab 4 8.0 cases

Kies de Samsung Galaxy Tab 4 8.0 Case die bij u past

Mooi, handzaam, razendsnel en multifunctioneel. Zo mag je de Galaxy Tab 4 8.0 gerust noemen. De 8 inch tablet is samen met de 7 inch en 10.1 versie uitgebracht en behoort alweer tot de 4e generatie van Samsungs populaire Galaxy Tab serie. 

Volgens Samsung is de Tab4 8.0 gemaakt voor het geven van een ultieme multimedia-ervaring. De tablet is uitgerust met een krachtige 1,2 GHz Quad Core processor voor de beste prestaties. 

Dankzij het slanke formaat, slechts 7,95 mm dikte en 320 gram, neemt u de Samsung Galaxy Tab 4 8.0 gemakkelijk overal mee naartoe. Maar u wilt natuurlijk niet dat de tablet beschadigd. Gelukkig is hiervoor een slimme en betaalbare oplossing; een Samsung Galaxy Tab 4 8.0 case. Met een op maat gemaakte case wordt de tablet goed beschermd tegen krassen, valschade en andere dagelijkse gebruikssporen. En het voordeel van een op maat gemaakte Samsung Galaxy Tab 4 8.0 case is dat er aan alle uitsparingen is gedacht en een perfecte pasvorm is gegarandeerd. 

Bij 123BestDeal hebben we diverse Samsung Galaxy Tab 4 8.0 cases in ons assortiment opgenomen. Neem bijvoorbeeld de Stand Case en Slim Case van i12Cover. Deze cases zijn speciaal ontworpen om het beste uit uw Galaxy Tab4 8.0 te halen en ze bieden optimale bescherming. Zowel de Stand Case als de Slim Case zijn voorzien van een standaard, slaap- en ontwaakfunctie en de juiste uitsparingen. 

Dus bent u op zoek naar een betaalbare Samsung Galaxy Tab 4 8.0 case van hoge kwaliteit? Dan zijn dit absolute aanraders. Welke van de twee moet u dan kiezen? Het verschil zit hem in de vormgeving, manier van bevestiging van de tablet en het gebruik van de ingebouwde standaard.

Slim Case

De slim case is extra slank voor minimale toevoeging aan dikte. De cover vouwt u eenvoudig om tot standaard. Uw Samsung Galaxy Tab 4 8.0 klikt u eenvoudig vast in een polycarbonaat hardcase. Dit kunststof materiaal is oersterk en licht van gewicht. Hierdoor zorgt deze hoes voor minimale toevoeging aan dikte en gewicht.  

Stand Case 

De stand case is een iets robuustere hoes. U schuift de tablet in een PU leren omlijsting aan de binnenzijde van de case. Het voordeel is dat uw Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hierin nagenoeg volledig omsloten is, dus ook wanneer u de tablet in gebruik heeft zijn de schermranden beschermd. Toch gaat dit door uitsparingen op de juiste plek niet ten koste van functies. 

Slim Case voor Galaxy Tab 4 8.0 Stand Case voor Galaxy Tab 4 8.0 
Samsung Galaxy Tab 4 8.0 Slim Case Samsung Galaxy Tab 4 8.0 Stand Case
Merk: i12Cover Merk: i12Cover

 

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*