Smartphone Hoesjes

Tegenwoordig zijn we bijna allemaal in het bezit van een smartphone. Voor veel mensen is de smartphone een kostbaar bezit. Het is ook nog eens een vrij kwetsbaar toestel. 

De een wil zijn smartphone daarom graag beschermen met een hoesje, de ander neemt liever het risico en gebruikt geen smartphone hoesje. Want het maakt de telefoon dikker, ziet er niet mooi uit of men vindt een hoesje eromheen onhandig. Maar bij de keuze voor het juiste smartphone hoesje is dit echt niet het geval. Smartphone hoesjes bieden veel voordelen. Er zijn dan ook veel verschillende hoesjes verkrijgbaar, zodat er naar ieders wens wel een hoesje te verkrijgen is. 

 

Wij hebben vijf voordelen van smartphone hoesjes voor u op een rijtje gezet. 

 

1 - Voorkomt krassen

Met een hoesje om uw smartphone voorkomt u vervelende krasjes. Krasjes worden vaak veroorzaakt door bijvoorbeeld wrijving in uw broekzak, tijdens vervoer in een tas waar ook uw sleutels inzitten of doordat u de telefoon veelvuldig op een tafel neerlegt. Met een hoesje om uw smartphone voorkomt u krasjes op deze manier. Hierdoor houdt u het toestel zo lang mogelijk als nieuw. 
Een groot voordeel hiervan is dat de smartphone zo langer meer waard blijft. En dat is wel zo fijn, mocht u hem op den duur weer willen verkopen. Een smartphone die er nog zo goed als nieuw uitziet levert tenslotte veel meer op dan een flink bekraste versie. Uiteraard hangt dit wel af van het type smartphone. Heeft u bijvoorbeeld een iPhone, dan gaat dit zeker op. 

2 - Breekt de val

We gebruiken de smartphone dagelijks zo vaak, dat de kans dat u hem een keer laat vallen gewoonweg erg groot is. En op zo’n moment is een hoesje om uw smartphone toch wel erg prettig. De kans op een gebroken scherm of andere schades is dan een stuk kleiner. Zonder hoesje leidt een val vaak tot beschadigingen. En dat is zonde. Nu is schade die ontstaat na een val meestal wel te repareren, maar de kosten hiervoor zijn vaak niet leuk om te horen te krijgen. Dan is een smartphone hoesje toch een stuk goedkoper. 

3 - Creëert een persoonlijk tintje

Smartphone hoesjes zijn er in allerlei soorten, kleuren, materialen etc. Er is voor ieder wat wils wel een passend hoesje te vinden. Doordat er zoveel keuze is, kunt u uw smartphone als het ware personaliseren met een telefoonhoesje die helemaal past bij uw smaak. 

4 - Extra gebruiksgemak

Afhankelijk van welke type hoesje u kiest, bieden smartphone hoesjes in veel gevallen, naast de beschermende functie, ook extra gebruiksgemak. Wat te denken van een ingebouwde standaard om de smartphone rechtop te kunnen plaatsen voor het bekijken van filmpjes, foto’s en andere media. Zo hoeft u het toestel niet continu vast te houden. Handig toch? 

En dan zijn er nog veel smartphone hoesjes verkrijgbaar die zijn voorzien van extra opbergvakjes. Veelal zijn deze vakjes dan bestemd voor pasjes, zodat u uw bankpas, rijbewijs en/of ID-kaart veilig mee kunt nemen, samen met de smartphone. Zodoende kunt u de portemonnee af en toe gerust thuis laten en heeft u toch uw ID en een betaalmiddel bij u. En dat voorkomt weer extra bulk in uw broekzakken of tas. Hoezo zorgt een hoesje altijd voor extra bulk?

5 - Neem het toestel met een veilig gevoel overal mee naartoe

Zonder angst voor krassen en andere beschadigingen neemt u uw smartphone met een veilig gevoel overal mee naartoe. Mocht het toestel onverhoopt uit uw handen glippen, uit uw broekzak glijden of op wat voor manier dan ook op de grond vallen, met een hoesje eromheen is de kans aanzienlijk kleiner dat er schade ontstaat. En vaak gebeuren deze dingen buitenshuis. 

Maar er zijn ook hoesjes verkrijgbaar voor bepaalde doeleinden. Wat te denken van waterdichte smartphone hoesjes of sportarmbanden. 

Met een waterdichte hoes kunt u de telefoon met een veilig gevoel meenemen naar het zwembad of naar het strand. U kunt hiermee uw smartphone zelfs mee het water in nemen. Leuk voor op vakantie om de smartphone te gebruiken voor het maken van mooie foto’s en video’s tijdens het snorkelen of in het zwembad. 

Met de sportarmband heeft u de smartphone altijd bij de hand tijdens het hardlopen of de fitness. U bevestigt deze veilig aan uw bovenarm. Dat maakt het mogelijk om tijdens het sporten naar uw favoriete muziek te luisteren of voor gebruik van apps om uw statistieken bij te houden tijdens het hardlopen. 

Overtuigd, en wilt u een hoesje bestellen voor uw smartphone? Selecteer het juiste merk en type op de pagina met een overzicht van al onze smartphone hoesjes. Het aanbod verschilt per model. 

REACTIES (1)

  • Comment Author
    order places Friday 11\13\2015
    faith crow 2015-11-18 03:26:07

    I have not received any email or tracking information for my purchase

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*