Stars Stripes en Union Jack

Nieuwe hoesjes voor de iPad Air, iPad Mini en iPad Mini Retina

Wanneer u in het bezit bent van een iPad, dan wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw houden. Om uw iPad te beschermen tegen val en stootschade en tegen hinderlijke krassen, gaat u wellicht op zoek naar een beschermhoes. Het is uiteraard wel belangrijk dat het een mooie hoes is, die naast optimale bescherming, goed past bij u en uw iPad. Het is dan ook geen gekke gedachte dat de vraag naar covers met een mooie, leuke, vintage, persoonlijke of grappige opdruk groot is. 

Ook bij 123BestDeal spelen we hier op in. Nieuw in ons assortiment zijn de Book Cases van i12Cover, voorzien van de opdruk van de Amerikaanse vlag en de Engelse vlag. 

Heeft u een iPad Air of iPad Mini (retina) en bent u gek van de Verenigde Staten of Groot Brittannië? Dan heeft 123BestDeal sinds kort dé beschermhoes voor u in het assortiment. Bestel een Book Case voor uw iPad Air, iPad Mini of iPad Mini Retina, voorzien van Amerikaanse of Engelse vlag op de cover, in de webshop van 123BestDeal. 

Personaliseer uw iPad met de fameuze Stars and Stripes van de Amerikaanse vlag of met de Britse Union Jack! De Amerikaanse vlag en Engelse vlag hebben een vintage look. Dit geeft de hoesjes een extra mooie uitstraling.  

De Book Cases zijn van uitstekende kwaliteit en verzekeren u van een langdurige bescherming aan uw iPad Air of iPad Mini (retina). Ze zijn op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm inclusief alle benodigde uitsparingen. De Book Cases zijn tevens voorzien van een handige Multi-stand en een slaap- en ontwaakmodus. 

Met de book case van i12Cover, voorzien van de vintage Amerikaanse vlag of vintage Engelse vlag, kun jij nu aan iedereen laten zien welk land jij een warm hart toedraagt.
 


 

USA Book Case voor iPad Air met Amerikaanse vlag UK Book Case voor iPad Air met Engelse vlag USA Book Case voor iPad Mini (retina) met Amerikaanse vlag UK Book Case voor iPad Mini (retina) met Engelse vlag
iPad Air case met Amerikaanse vlag iPad Air case met Engelse vlag iPad Mini (retina) case met Amerikaanse vlag iPad Mini (retina) case met Engelse vlag

 

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*