Telefoon hoesjes om van te watertanden

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent weet lekker eten, en veel eten. Een lekker kerstdiner met de hele familie. Gezellig met zijn allen bij de verlichte kerstboom. De meesten onder ons zullen met de feestdagen net wat luxer dineren dan op een normale avond. Om van te watertanden. 

Nu zijn er ook heel wat telefoon cases in omloop om bijna van te watertanden. Bij een “normale” webshop voor hoesjes zal je ze niet zo snel tegenkomen. Nee, ook bij 123BestDeal niet, maar we willen je enkele van deze - zeg maar gerust bijzondere telefoon hoesjes - niet onthouden.

Ben je toch op zoek naar een wat meer standaard hoesje? Dan ben je bij 123BestDeal aan juiste adres. Wil je gewoon even watertanden of in de lach schieten bij grappige hoesjes? Lees dan gauw verder. We zullen je alleen wel moeten teleurstellen als je geïnteresseerd bent in één van de onderstaande hoesjes: we hebben ze niet in ons assortiment. 

Sushi

Een telefoonhoesje voor de echte sushi fans, deze Sushi Bento iPhone case. Zo heb je altijd je lunchboxje met de lekkerste sushi bij je. Je kunt het alleen niet opeten, maar ernaar kijken zal menig visliefhebber het water in de mond laten lopen. Ziet er best echt uit, nietwaar?

Sushi telefoon hoesje en pizza telefoon hoesje

Pizza time!

Ben je niet zo'n liefhebber van vis? Dan ben je vast wel gek op pizza. Natuurlijk kan in deze blog een hoesje met een pizza slice niet ontbreken. Er zijn tenslotte maar weinig mensen die een lekkere pizza niet kunnen waarderen. Wij vragen ons alleen af of dit wel een praktische case is om mee te nemen in je broekzak. Maar als je de pizza case vergelijkt met het telefoonhoesje een paar afbeeldingen hieronder, dan valt het ook nog wel reuze mee. 

Hoe zoet wil je het hebben?

Bij het zien van onderstaand telefoonhoesje begint me het glazuur al spontaan te breken. Hoe mierzoet wil je je telefoon beschermen? Als al het snoepgoed en dergelijke echt was, dan mocht je het met recht een caloriebom noemen. Gelukkig is het slechts een hoesje voor de iPhone. Anders was een bezoekje aan de tandarts geen overbodige luxe. 

Gek op chocolade?

Nog steeds zoet, maar niet zo zoet dat het glazuur van je tanden springt: chocolade. Ben je ook zo'n iemand die iedere dag chocolade pasta op de boterham smeert? Natuurlijk gaat er dan niks boven Nutella. Draag je het Italiaanse merk graag een warm hart toe? Dan is een telefoonhoesje in de vorm van een pot Nutella echt iets voor jou! Liever een chocoladereep? Ook die bestaan. Lekker bellen met een reep chocola aan je oor.

Amerikaans ontbijtje

Is een boterham met Nutella wat te Nederlands voor je? Dan zijn er altijd nog telefoonhoesjes verkijgbaar een Amerikaans ontbijtje, zoals een "bacon with egg" of "hash browns". 

Ga voor een 'real American' burger

Liever het betere werk uit Amerika? In dit lijstje mag natuurlijk geen telefoonhoesje ontbreken met daarop een afbeelding van een burger. Om van te watertanden, toch?

Een lekker verfrissend ijsje

Zo rood als een kreeft!

Wellicht het meest onhandige en lastig mee te nemen hoesje wat je maar kunt krijgen voor de iPhone. Een case met daarop een volledige kreeft. 

Tot slot! Proost!

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*