Vaderdag Cadeau

Cadeau ideeën voor vaderdag

Zondag 21 juni is het weer zover, vaderdag 2015. Vaderdag is een speciale dag waarop alle vaders extra verwend mogen worden. Na een jaar lang van vaderschap, mag ook paps wel eens een dagje lekker in de watten gelegd worden.

De mooiste vaderdag cadeaus voor jonge vaders zijn natuurlijk door de kids zelf gemaakte creaties op school of op de kinderopvang. Kado's speciaal gemaakt voor papa. Daar kan geen cadeau uit de winkel tegenop. Maar iedereen wordt ouder, papa zelf, maar ook de kinderen. Maar vaderdag blijft een feestdag waarop iedereen wat extra's doet voor pap en daar horen ook leuke cadeaus bij. 

Aankomende tijd zullen ongetwijfeld veel vaders de vraag weer op zich afgeslingerd krijgen; Papa, wat wil je hebben voor vaderdag? Heb je nog kado ideeën? Net zo goed als velen zich weer gaan afvragen wat ze vaders willen geven.

Bij 123BestDeal hebben we een aantal leuke artikelen in huis om te kunnen geven als vaderdag cadeau. We proberen u in dit artikel een handje te helpen met een paar leuke vaderdag cadeaus. Of u nu zelf vader bent en geen idee hebt wat u moet vragen of als u op zoek bent naar een vaderdag cadeau voor uw (schoon-)vader. Hieronder volgen een paar kado ideeën voor niet al te veel geld. 

 

Bluetooth badkamer speaker

Is douchen niet zijn favoriete bezigheid? Laat hem genieten van zijn favoriete muziek. Muziek uit zijn tijd, Rock & Roll. Met de waterproof Bluetooth badkamer speaker is dat geen probleem. Wedden dat hij douchen niet meer ziet als (dagelijkse) verplichting. Met dit te gekke cadeau is hij niet meer onder de douche weg te slaan. De badkamer speaker is spatwaterdicht, draadloos te verbinden met bijvoorbeeld tablet of smartphone via Bluetooth én makkelijk in gebruik. Dat maakt dit toch tot een super leuk cadeau idee? Een keer wat anders dan badschuim of een douchesetje.

Pas op! Voordat u een badkamer speaker cadeau geeft, bedenk wel dat de kans aanwezig is dat hij hard mee gaat zingen met de muziek. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vals zingende vaders. 

Waterproof Bluetooth Badkamer Speaker

 

Een badkamer speaker bestellen als vaderdag cadeau?

 

PowerBank

Heeft uw vader de accu van zijn mobiele telefoon altijd leeg onderweg? Vergeet hij het toestel altijd op te laden voordat hij de deur uit gaat? Geef hem dan een PowerBank. Het is dan niet alleen een nuttig vaderdag cadeau, maar ook nog eens leuk om te geven. 

Nu mag hij nooit meer als excuus gebruiken dat de batterij van zijn telefoon leeg was en daarom niet antwoordde op uw berichtje of de telefoon niet opnam. 

Wilt u een Powerbank geven als vaderdag cadeau? Dan heeft u bij ons de keuze uit drie verschillende modellen. De 2600 mAh versie is geschikt voor het 1 keer opladen van de meeste smartphones en de 12.000 mAh versie is geschikt voor meerdere laadbeurten van zowel een tablet als een smartphone.

PowerBank 5600 mAh

 

Autohouder

Een autohouder is een ideaal accessoire voor wie veel op de weg zit. Of het nu voor werk is of bijvoorbeeld richting de vakantiebestemming. Met de autohouder kan de smartphone tijdens het rijden gebruikt worden voor navigatie of om handsfree te bellen. Heeft uw vader een smartphone, maar gebruikt hij nog een veel te oud navigatiesysteem waarvan de kaarten al jaren niet meer geupdated zijn? Of bent u het zat om telkens zijn oude navi te moeten updaten omdat hij zelf geen flauw idee heeft hoe dit moet? Een autohouder voor zijn smartphone is dan een perfect vaderdag cadeau.

Autohouder voor smartphone

Fietshouder

Lekker een eindje fietsen, met het fietsenrek op stap om een mooie fietstocht te maken elders in het land, de paden op, de bossen in, lekker mountainbiken, etc. Een fietshouder voor een smartphone is altijd een leuk idee voor veel vaders. Voor jonge vaders die lekker sportief op pad gaan met de racefiets of mountainbike of juist voor vaders die van hun pensioen aan het genieten zijn en vaak mooie fietstochten willen maken. Met de fietshouder aan het stuur hebben ze de telefoon altijd bij de hand. Ideaal voor het gebruik van digitale kaarten of voor het volgen van fietsroutes via de smartphone.

Vaderdag cadeau idee: fietshouder voor smartphone

 

 

Selfie Stick

Een selfie stick als vaderdag cadeau? Ja, waarom niet? Hiermee maakt hij de leukste foto's! Of het nu met de kleinkinderen is, een selfie van de hele familie, op vakantie, met de kids in de speeltuin of waar dan ook, met een selfie stick maakt ook papa in het vervolg de leukste selfies. Gebruikt hij hem zelf toch niet? Dan kunt u hem altijd zelf nog gebruiken. Ssst! Deze tip heeft u niet van ons hoor ;)

 

Kies uw favoriete vaderdag cadeau

Heeft u op deze pagina een geschikt vaderdag cadeau gevonden? Bestel dan voordelig bij ons in de shop! U betaalt bij ons geen verzendkosten. Dus dat is weer mooi meegenomen. Staat er geen geschikt cadeau tussen of wilt u zeker weten of het cadeau passend is voor zijn telefoon of tablet? Zoek dan via het menu bovenaan deze pagina het juiste toestel op voor alle passende accessoires voor het betreffende device. 

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*