Waterdichte hoesjes voor tablet en smartphone

De donkere dagen liggen achter ons… het blijft weer langer licht en we gaan weer aan mooier weer denken en dus ook onze zomervakanties alweer plannen! U heeft misschien al gekeken naar een mooie en zonnige bestemming met zwembad, zee en strand of heeft dit inmiddels al geboekt.

Als dat het geval is dan heeft 123BestDeal nu ook dé ideale oplossing voor uw Tablet en Smartphone voor als u op vakantie gaat. Uw Tablet en Smartphone gaan natuurlijk ook mee tijdens deze vakantie want u wilt wel op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes of even een spelletje spelen aan het zwembad of op het strand. Maak nu ook aan het water met een gerust hart gebruik van uw dure Tablet of Smartphone. Ook in het water overigens, want ook in het water sluiten onze hoesjes perfect af zodat u ook op uw luchtbedje kunt genieten van uw Tablet of Smartphone ! Hoe relaxed is dat ! 

Gaat u dit jaar niet op vakantie? Ook thuis kan deze waterdichte hoes uitkomst bieden. Wilt u even lekker relaxen in bad of onder de douche en uw Smartphone en Tablet bij de hand houden? Dan is dat wel zo veilig in één van onze waterdichte Smartphone en Tablet hoesjes.

Zo kunt u dat ene belangrijke telefoontje toch opnemen of even iemand vanuit bad of douche een apje sturen. Een spelletje spelen of lekker een muziekje afspelen via Tablet of Smartphone.

De badkamer is bij gebruik van bad en douche altijd vochtig dus ook als u de Smartphone of Tablet niet in het water gebruikt biedt de waterdichte hoes de noodzakelijke bescherming.

Zowel de Smartphone waterproof hoesjes als de Smartphone waterbestendige hoesjes worden geleverd inclusief koord zodat u de hoes handig om uw nek kunt hangen. De Smartphone waterdichte case beschikt ook nog over een verstelbare elastieken band aan de achterzijde zodat u de waterdichte hoes om de arm kunt doen. Voor de avonturiers zit er op de grote tablet versie van de waterdichte hoes nog een kompas zodat u altijd uw bestemming weet te vinden.

 

 

 Tablet versie (klein)

Tablet versie (groot)

Smartphone versie

 

Waterdichte tablet hoes (klein)​​

Waterproof tablet hoesje (Groot)

Waterdichte Smartphone hoes

Waterdicht

+

+

+

Kompas

-

+

-

Hoofdtelefoon aansluiting

+

-

-

Passende lengte maten

160 – 200 mm

201 – 242 mm

10 - 160 mm

Passende breedte maten

82 – 135mm

136 – 186 mm

10 - 82 mm

REACTIES (1)

  • Comment Author
    Waterdichte hoesjes
    Selly 2016-04-19 09:52:45

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik een zakje een beetje vind tegenvallen. Door het zakje kun je de telefoon moeilijk bedienen en daardoor zijn foto’s en filmpjes maken moeilijker. Ook haal je hem na zwemmen en dergelijk meteen uit het zakje omdat het gewoon onhandig is en is je telefoon dus als je op het strand zit of naast het zwembad al niet meer beschermd. Ik heb nu een hoesje speciaal voor mijn telefoon en zo is mijn telefoon nog helemaal bedienbaar. Zo blijft ie beschermd ook als ik naast het zwembad zit en ook bescherming tegen zand op het strand is fijn. Ik wilde eerste een Lifeproof kopen omdat vriendinnen die vaak watersporten er zo een hebben, maar uiteindelijk met een goedkopere versie gegaan van waterdichte-hoesjes.nl. Zal wel minder goed zijn, maar scheelt 40 euro en ik ben tevreden! Foto’s van onderwater in Bali zijn heel erg cool. Zeker ook als je foto’s maakt onderwater met een selfiestick!

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*