WK 2014 Hoesjes

WK voetbal Brazilië 2014

Donderdag 12 juni 2014 is het weer zover. Dan is de aftrap van het WK voetbal 2014 in Brazilië. Ook Nederland is weer van de partij. Zij spelen vrijdag 13 juni hun eerste wedstrijd in de poulefase tegen de huidige wereldkampioen Spanje. Oei, wat weten we dat nog goed van 4 jaar geleden. Maar hopelijk neemt het Nederlandse elftal dit keer revanche. Opnieuw de finale halen zou fantastisch zijn, maar dan moeten ze nu natuurlijk wel winnen.

Hup Holland Hup! 

Wij staan achter Oranje! Nieuw in het assortiment bij 123BestDeal zijn dan ook onze WK 2014 hoesjes voorzien van het Rood-Wit-Blauw van de Nederlandse vlag. Support nu ook het Nederlandse elftal met deze WK 2014 hoesjes. Verkrijgbaar voor veel tablet en e-Reader modellen. 

Diamond Class kwaliteit

De WK 2014 hoesjes zijn uit de Diamond Class serie van het merk i12Cover. Deze Diamond Class hoesjes zijn van hoge kwaliteit en hebben een extra luxe uitstraling. De WK 2014 hoesjes zijn voorzien van een handige Multi-stand. Dit is handig als u de wedstrijden van Oranje wilt bekijken op uw tablet. U kunt de tablet dan handig rechtop positioneren op bijvoorbeeld uw tuintafel. 

Bestel vandaag nog en support Oranje tijdens het WK voetbal in Brazilië!

Bestel nu een WK 2014 hoesje met de Nederlandse vlag voor uw tablet of e-Reader en support het Nederlandse elftal tijdens het WK 2014 in Brazilië. Met de Nederlandse vlag op de cover laat u aan iedereen zien dat u supporter bent van Oranje.

 

Hup Holland Hup! 


Overzicht i12Cover WK 2014 Hoesjes

WK 2014 Hoesjes

Support Oranje en bestel hieronder een geschikt hoesje voor uw Tablet of e-Reader.

 

REACTIES (0)

Laat een reactie achter

Naam*
Email*
Onderwerp*

Uw emailadres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Uw reactie*