123BestDeal - Ons Team

Maak kennis met de specialisten van 123BestDeal

Wij hebben een actuele vacature -> Bekijk hem hier​

René
Oprichter van 123BestDeal, zit vol ideeen over de toekomst waar het gaat om nieuwe verkooppunten, marketing tools en regelt alle internationale produktie van onze artikelen.
   
Peggy
is onze manager en partner-site specialiste. Ze kent hier dan ook geen enkel geheim meer en zorgt ervoor dat onze artikelen altijd vindbaar zijn op affiliate websites. 
   
   
 

 

Mascotte 123BestDeal :) Mr. King
de bedrijfsmascotte en vrolijke noot op de bedrijfsvloer! Naast veroorzaker van de nodige glimlach op menig gezicht is hij ook de waakhond doordat hij iedereen vrolijk ontvangt maar niet graag meer weg laat gaan. Dit laat hij merken met gevaarlijk klinkende geluiden, dus wees op je hoede, je bent gewaarschuwd!

 

Vacature Webdeveloper / PHP Programmeur

123BestDeal maakt gebruik van een zelf gebouwd platform (zowel CMS en Webshop) en is op zoek naar een medior/senior developer die zich helemaal stuk gaat bijten op de beste technieken en oplossingen. Onze huidige lead developer gaat het bedrijf verlaten en hiervoor zoeken wij iemand die deze werkzaamheden gaat overnemen. Naast het bouwen van software ben je tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en installatie van Linux servers. Wij maken momenteel gebruik van een 4-tal servers die allen op Ubuntu draaien en toch af en toe wat TLC nodig hebben.

Linux

Je bent in staat om met je ogen dicht een Linux (web/file) server te installeren, configureren en te onderhouden. UFW, Fail2ban en soort gelijke tools ken je als je broekzak. Na de basis installatie zorg je ervoor dat alle users en groups van de oude fileserver gekopieerd worden en dat iedereen op de werkvloer (via de samba installatie) bij zijn of haar bestanden kan. Ook de configuratie van Postfix/Dovecot ClamAV, Amavis en Spamassasin voer je uit zodat iedereen zijn mailtjes kan verwerken en niet lastig gevallen wordt door Nigeriaanse prinsen die 500 miljoen willen weggeven. Wanneer een collega een storing heeft met de softphone dan log jij in in onze Elastix server om een en ander te troubleshooten.

Backups maken we onsite en offsite, waar we offsite natuurlijk LUKS hebben toegepast op de volledige Linux installatie en storage volumes. Het gaat tenslotte om mysql-dumps met gegevens van honderdduizenden klanten die netjes bewaard moeten blijven. Het backup proces zelf wordt via de Crontab geregeld en wekelijks handmatig gecontroleerd.

Development

We hebben zelf een MVC framework ontwikkeld, vooral omdat geen enkel bestaand platform aansluit op onze behoeften. Je zult dus een flinke portie ervaring moeten hebben met MVC's en zelf in staat zijn om een MVC te ontwikkelen. Om alles netjes bij te houden maken we gebruik van Git voor versiebeheer. Het verschil tussen een pull en fetch weet je natuurlijk, en wanneer een deployment fout gaat kun je direct de repo weer resetten naar een werkende branch.

Voor de frontend maken we gebruik van zaken als bootstrap/jquery en de Smarty template engine voor het genereren van alle HTML content. We hebben een hekel aan tables dus alles weet jij netjes (en responsive) op te lossen door middel van de Bootstrap css.

Onze servers maken bijna allemaal gebruik van Apache/Nginx en MySQL, aan de backend wordt onze Memcache engine flink op de proef gesteld om content van bijna 200.000 pagina's te cachen. Een belangrijk punt op de planning is om op korte termijn alle statische content door NGINX te laten serveren met exact de juiste formaten om Google vrolijk te houden. Wanneer een formaat nog niet bestaat, zal deze door NGINX geforward moeten worden naar een PHP script dat het resizen verzorgt.

Hosting

Je hebt ervaring met DNS servers en begrijpt wat het verschil is tussen een A-record en een CNAME. De klant moet tenslotte wel uitkomen bij een van onze servers. Wanneer een subdomein aangemaakt moet worden dan pas je de DNS instellingen aan bij TransIP en maak je even een Apache vhost aan. Heeft de aanpassing haast of is hij tijdelijk, dan weet jij waarom je de TTL aanpast.

Koppelingen

Natuurlijk bieden wij ons assortiment niet alleen aan via onze webshop, maar via diverse kanalen waarvoor wij elke nacht XML/CSV/TSV feeds genereren. Zonder betaalprovider kunnen klanten niet afrekenen en ook daar hebben we zelf ontwikkelde koppelingen voor gemaakt. Onze primaire partner is Multisafepay, maar in een SHTF moment schakelen we direct over naar Mollie. Hier kun je te maken krijgen met SOAP, XML of JSON API's die natuurlijk altijd moeten functioneren. Voor ons aanbod op Bol.com ontwikkelen we een eigen tool om via de Bol.com API de voorraad van artikelen te kunnen updaten.

Naast externe partijen regel jij ook de interne systemen voor onze logistieke collega's. Ons CMS is gekoppeld met DHL en print via de Dymo JS SDK shippinglabels en koppelt netjes aan Bol.com terug wat de Trace&Trace gegevens zijn van een verzonden pakket. Aan het eind van de dag moet het systeem ook nog lekker ouderwets via FTP een CSV file uploaden naar DHL zodat alle pakketjes voorgemeld worden. De picklijsten worden geprint via een IP-kassabon printer. Om de snelheid van het inpakken te bevorderen zorgt het CMS ervoor dat elke orderpicker zijn eigen gangpaden heeft en niet per ongeluk orders van een collega kan inpakken. Niet zo gek, want op drukke dagen pakken ze tot wel 2000 pakketjes in.

Over 123BestDeal

123BestDeal is een platte organisatie waarbij van iedereen wordt verwacht dat hij of zij meewerkt aan het succes van het bedrijf. Niemand wordt aangesproken met 'U' en wanneer jij een bad-hairday hebt en in je camping uniform op het werk verschijnt vinden wij dat prima. Je hebt een eigen dev-hok waar je in alle rust kunt werken aan je taken en je eigen muziek bepaalt.

Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en actuele kennis, maar je kunt in elk geval een marktconform salaris verwachten. Je werkplek is voorzien van een nette i7 (3770k, SSD, 16GB) met uiteraard 2 monitoren. Je installeert je eigen OS, Windhoos, Ubuntu of Hackintosh, waar jij blij van wordt. Wanneer je liever een Macbook voor je neus hebt staan dan komt dat in orde, zolang je er maar geen Windows op installeert.

TL;DR

Om een lang verhaal kort te maken zoeken we dus een doorgewinterde programmeur die bovenstaande zaken vanaf het nulpunt zelfstandig kan opbouwen, testen, documenteren en troubleshooten. Google, StackExchange en Best Practice zijn je beste vrienden. Er wordt een hoge mate van zelfstandigheid van je verwacht, jij wordt de technische koning van 123BestDeal die echt veel zaken zelfstandig op zal moeten lossen.

Twijfel je aan je vaardigheden, ga er dan maar van uit dat dit geen geschikte functie voor je is. Denk jij bij het lezen van deze vacature dat jij ons nog veel verder kan brengen en durf jij deze job met 2 handen aan te pakken, dan horen wij graag van je!

Mail je cv naar rene at 123bestdeal.nl en geef kort even aan wie je bent en waarom jij de nieuwe technische koning van 123BestDeal bent.

 

acquisitie n.a.v. deze vacature wordt absoluut niet gewaardeerd. Recruiters en andere mensenhandelaars komen direct op de postfix blacklist