Kobo Forma Hoes of Accessoires kopen?

Hier vindt u een overzicht van alle Kobo Forma accessoires


kobo Forma hoesjes

Een kobo Forma hoesje is het e-Reader accessoire voor uw kobo Forma e-Reader. Uw e-Reader bevat een plaat van dun glas en bij een ongelukkige val van de e-Reader kan dit gemakkelijk leiden tot een gebroken scherm. Een hoesje biedt uw kobo Forma de juiste bescherming, waardoor de kans op schade in ieder geval sterk wordt verminderd. Daarbij komt ook nog dat een e-Reader vaak van glad materiaal is gemaakt waardoor deze snel uit uw handen kan glippen. Met de hoesjes van 123BestDeal heeft u meer grip en zal de kans op het laten vallen van uw kobo Forma e-Reader een stuk kleiner zijn. U vindt bij 123BestDeal kobo Forma hoesjes van uitstekende kwaliteit en altijd voor een zeer scherpe prijs. Dat maakt een kobo Forma hoesje ook een prima kobo Forma accessoire om als cadeau weg te geven!

Speciale wensen en Custom-made aanvragen

Het is bij ons mogelijk om een kobo Forma e-Reader hoes van een ander soort materiaal, kleur of afmeting te laten maken. Hiervoor geldt een minimale afname van 500-1000 stuks. U kunt hierover contact opnemen via ons contactformulier.

kobo Forma e-Reader hoesje van eigen logo of naam voorzien?

Het is bij ons ook mogelijk om uw kobo Forma hoesjes van een eigen logo of naam te laten voorzien. Hiervoor geldt een minimale afname van 300-1000 stuks, in een enkele uitzondering is dit 50 stuks. U kunt ook hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

Vind het op 123BestDeal

Een kobo Forma hoesje en/of LED Lampje is dus zeker aan te raden voor iedere kobo Forma e-Reader bezitter. Een kobo Forma hoes beschermt uw e-Reader tegen krassen en andere schade en met een LED Lampje creëert u voldoende licht om prettig te kunnen lezen vanaf uw kobo Forma e-Reader. In onze webshop vindt u nog veel meer kobo Forma accessoires. Heeft u een ander merk e-Reader en zoekt u hier een hoesje of LED Lampje voor? In onze webshop vindt u deze ook voor alle andere e-Reader merken!