Ruilen en retourneren

Al onze producten worden gratis verzonden in Nederland vanaf €25!

De verzendkosten voor andere landen in Europa worden tijdens het bestelproces gemeld. Wilt u iets laten verzenden naar een land buiten Europa welke niet in de lijst voorkomt, dan regelen wij dit graag telefonisch voor u.

Bij de meeste producten geldt: Vóór 20.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

Ruilen of retourneren

Een van onze belangrijkste kenmerken is heel simpel; wij doen niet moeilijk. Wanneer u niet tevreden bent over onze artikelen, ergens niet helemaal uitkomt of per ongeluk iets verkeerd heeft besteld dan lossen wij dit altijd voor u op. En de beoordelingen liegen er niet om, ruim 97% van onze klanten raadt ons aan bij anderen en daar zijn wij ongelofelijk trots op!

Wanneer u niet tevreden bent over een aangeschaft product dan mag u volgens de wet dit artikel zonder mededeling aan ons retourneren binnen 14 kalenderdagen, echter hebben wij dit zelf verruimd naar zelfs 30 kalenderdagen. Wel vragen wij u om alvorens het retourzenden ons op de hoogte te stellen van de zending zodat wij weten of het om een omruil, vervanging of creditering gaat en we u de exacte retour instructies met een retournummer kunnen doorgeven.

Kosten voor een retourzending zijn voor de klant, om deze kosten te vermijden mag een retour ook kosteloos zelf terug worden gebracht bij ons afhaalloket. Raadpleeg ook de "Algemene Voorwaarden" elders op de site onder punt 4 om een teleurstelling van een onrechtmatige retour te voorkomen. Retouren dienen binnen 2 weken na melding bij ons binnen te zijn. Een eventuele credit ontvangt u binnen enkele dagen tot maximaal 7 werkdagen na verwerking van de retour.

U kunt ons eenvoudig bereiken via emailadres support(at)123bestdeal.nl of telefonisch via 074 - 201 3490

Bent u uw retourlabel kwijt, download deze dan hier. Let wel; u dient uw retour altijd eerst aan te melden alvorens deze terug te sturen (binnen 30 werkdagen). U ontvangt dan van ons een retour ordernummer.

Retourneren is alleen mogelijk indien de verpakking ongeopend, onbeschadigd en onbeschreven is. Het te retourneren artikel dient goed te worden verpakt (in een overdoos) en binnen 2 weken na melding bij ons binnen te zijn. Geen stickers of plakband op het artikel plakken. Artikelen die door onjuist verpakken beschadigd zijn worden niet gecrediteerd. Indien er sprake is van waardevermindering, kunnen wij niet overgaan tot restitutie van het betaalde bedrag en zullen wij de retourzending weigeren.

Ga naar homepage