Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen? Bestel via i12Cover (i want to cover), dé groothandel van 123BestDeal voor al uw tablet, smartphone en e-reader accessoires! Voor iedereen met een KVK-nummer die op zoek is naar een persoonlijke en gemakkelijke manier van zakelijk inkopen (bij een orderwaarde boven de €250,- ex BTW) .

We willen u leren kennen, we denken met u mee en nemen uw werk uit handen. Hieronder de voordelen van i12Cover op een rij.

Razendsnelle service
Geen lange wachttijden. Op uw aanvraag ontvangt u altijd binnen 1 (werk)dag een offerte. Wij houden grote voorraden waardoor uw bestelling normaliter binnen 1 werkdag bij u geleverd wordt.

Uw eigen accountmanager
Klinkt heel chic, maar het is vooral heel makkelijk. U doet namelijk zaken met een voor u bekende, iemand die volledig op de hoogte is van uw zakelijke situatie.

Offerte op maat
We bieden een productadvies dat aansluit op uw bedrijf en de behoeften van uw klant. En een prijs die lager wordt bij een grotere afname. Tevens zijn al onze producten voorzien van een eigen EAN/barcode, zodat deze producten makkelijk en snel in uw assortiment en systeem opgenomen kunnen worden.

Kopen op rekening
Als bedrijf betaalt u niet vooraf, maar achteraf. Wel zo gemakkelijk. Bij uw eerste order vragen we wel een aanbetaling van 50% voor verzending, de resterende 50% kan dan binnen 14 dagen worden voldaan.

100% focus
Wij zijn de specialist, tablet, e-reader en smartphone zijn geen bijzaak voor ons, maar 100% hoofdzaak. Wees de eerste met de allernieuwste accessoires. Wij produceren al accessoires voordat de devices op de markt komen.

Hoge marges
Door hoge productie aantallen, grote voorraden en scherpe advies verkoopprijzen bieden wij zeer aantrekkelijke marges.

Wat zijn de mogelijkheden
Wij doen niet moeilijk, bij ons is vrijwel alles mogelijk. Wij willen net zo graag als u dat de verkopen goed gaan en doen er dan ook alles aan om dit te ondersteunen en te stimuleren.

Bij ons kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden, zodat u binnen aanzienlijke korte tijd kunt starten met verkopen:

Floor Display Stand
Balie Display Stand
Balie mokken met 2 in 1 stylus pennen
Eigen logo opdruk
Resellen
Dropshippen


Contact opnemen
Wilt u vrijblijvend kennis maken met onze accountmanager om de mogelijkheden te bespreken, neemt u dan contact op via onderstaande gegevens.

123BestDeal BV
Molenstraat 24
7491BG Delden
074 201 3490
info(at)i12cover.nl

Ga naar homepage