Telefoonhoesjes

iPhone 8 Plus hoesjes in 1, 2, 3 besteld

Gezien de grootte misschien iets kwetsbaarder dan andere iPhones, maar dat betekent niet dat schade onoverkomelijk is. Daar heb je zelf namelijk invloed op! Met een mooi hoesje, case of cover bescherm jij jouw dierbare iPhone 8 tegen krassen en deuken en heb je er nog heel lang plezier van.

Bescherming tegen weer en wind

Zo’n iPhone 8 Plus hoesje, case of cover heeft verschillende functies. Afhankelijk van het soort hoesje dat je kiest wordt die in meer of mindere mate beschermd tegen vuil en stoten van buitenaf. Ga jij voor een luxe wallet of book case? Dan wordt jouw iPhone 8 Plus van de voor- en achterkant beschermd. Je kunt ook een softcase kiezen die alleen maar aan de achterkant van jouw smartphone zit.

iPhone 8 Plus hoesje voor een personal touch

Naast het bieden van bescherming geeft een hoesje jouw iPhone 8 Plus ook een persoonlijke touch. Handig ook, want de smartphones van tegenwoordig lijken vaak best wel op elkaar, dus met een hoesje of cover voorkom je ook nog dat je de verkeerde telefoon mee naar huis neemt. Hou je het simpel en casual en ga je voor een witte of zwarte case? Of hou jij wel van een beetje anders en ga je voor een spiegel- of Mickey & Minnie-case?

123BestDeal: dé specialist in Apple accessoires

Ö         Altijd gratis verzending

Ö         Voor 20.00 uur* besteld? Morgen in huis!

Ö         Klantenservice tot 17.00 uur

Ö         Klanten beoordelen ons met een 8,9