Kobo Aura 6 Inch Hoes of Accessoires kopen?

Hier vindt u een overzicht van alle Kobo Aura 6 inch (1e type) accessoiresBescherming voor uw Kobo Aura (6 inch, 1e uitvoering)

Steeds meer mensen verruilen de papieren boeken voor een e-reader. Deze apparaten hebben dan ook veel voordelen. Een minder positief punt is de kwetsbaarheid. Als u per ongeluk iets op uw Kobo Aura legt, dan kan er gemakkelijk een kras op komen. Een Kobo Aura 6 inch hoes beschermt uw kostbare leesapparaat. Met een hoesje ziet uw e-reader er chic of juist heel trendy uit, afhankelijk van de kleur. En voor wie een echt boek prettiger in de hand vindt liggen: met een cover kunt u het apparaat vasthouden als een papieren boek.

Zoveel wensen, zoveel Kobo Aura 6 inch hoezen

Als u graag op het strand, aan het zwembad of misschien zelfs in bad leest, kunt u een waterdichte hoes gebruiken. De hoes is doorzichtig en het blijft mogelijk het touchscreen te bedienen. Voor dagelijks gebruik zijn er Pu leren hoezen. Wie een luxe uitstraling zoekt, kan kiezen voor een Kobo Aura 6 inch hoes in een zwarte kleur. Wilt u een opvallende cover, dan is roze of lichtblauw een goede keuze. De hoesjes zijn speciaal voor de Kobo Aura 6 inch gemaakt, waardoor alle knoppen bereikbaar blijven.
Enkele covers hebben een handgreep aan de binnenkant. Als u de omslag helemaal openslaat, kunt u uw hand door het handvat steken. Zo heeft u een perfecte grip. De meeste covers zijn voorzien van een sluimerfunctie. Deze functie zorgt dat de e-reader vanzelf in de slaapstand komt als u de cover sluit. De e-reader kan in de Kobo Aura 6 inch hoes geschoven worden, of hij wordt op zijn plaats gehouden door een elastieken band in de hoeken. Een magnetische sluiting zorgt ervoor dat de cover gesloten blijft als u niet leest.

De beste deals bij 123BestDeal

123BestDeal heeft de beste deals voor uw covers en accessoires. Als u uw keuze heeft gemaakt, hoeft u niet lang te wachten: bij een bestelling voor 20:00 uur worden de artikelen dezelfde dag nog verzonden. Wij rekenen geen verzendkosten. Dat maakt onze toch al scherpe prijzen nog aantrekkelijker. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag bij ons terecht.

Wacht dus niet langer en zoek nu uw Kobo Aura 6 inch hoes uit!