Kobo Glo HD Hoes of Accessoires kopen?

Hier vindt u een overzicht van alle Kobo Glo HD accessoires


kobo Glo hd hoesjes

Een kobo Glo hd hoesje is het e-Reader accessoire voor uw kobo Glo hd e-Reader. Uw e-Reader bevat een plaat van dun glas en bij een ongelukkige val van de e-Reader kan dit gemakkelijk leiden tot een gebroken scherm. Een hoesje biedt uw kobo Glo hd de juiste bescherming, waardoor de kans op schade in ieder geval sterk wordt verminderd. Daarbij komt ook nog dat een e-Reader vaak van glad materiaal is gemaakt waardoor deze snel uit uw handen kan glippen. Met de hoesjes van 123BestDeal heeft u meer grip en zal de kans op het laten vallen van uw kobo Glo hd e-Reader een stuk kleiner zijn. U vindt bij 123BestDeal kobo Glo hd hoesjes van uitstekende kwaliteit en altijd voor een zeer scherpe prijs. Dat maakt een kobo Glo hd hoesje ook een prima kobo Glo hd accessoire om als cadeau weg te geven!

Speciale wensen en Custom-made aanvragen

Het is bij ons mogelijk om een kobo Glo hd e-Reader hoes van een ander soort materiaal, kleur of afmeting te laten maken. Hiervoor geldt een minimale afname van 500-1000 stuks. U kunt hierover contact opnemen via ons contactformulier.

kobo Glo hd e-Reader hoesje van eigen logo of naam voorzien?

Het is bij ons ook mogelijk om uw kobo Glo hd hoesjes van een eigen logo of naam te laten voorzien. Hiervoor geldt een minimale afname van 300-1000 stuks, in een enkele uitzondering is dit 50 stuks. U kunt ook hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

Vind het op 123BestDeal

Een kobo Glo hd hoesje en/of LED Lampje is dus zeker aan te raden voor iedere kobo Glo hd e-Reader bezitter. Een kobo Glo hd hoes beschermt uw e-Reader tegen krassen en andere schade en met een LED Lampje creëert u voldoende licht om prettig te kunnen lezen vanaf uw kobo Glo hd e-Reader. In onze webshop vindt u nog veel meer kobo Glo hd accessoires. Heeft u een ander merk e-Reader en zoekt u hier een hoesje of LED Lampje voor? In onze webshop vindt u deze ook voor alle andere e-Reader merken!